Carote diamantate

Carote diamantate pentru gauri in beton armat si asfalt echipate cu segmenti SHARKOR cu geometrie “Easy Turbo Start”. Randament si frictiune frontala redusa pentru o perforare corecta si rapida in BCA, caramida, ceramica, marmura, granit, piatra naturala, faianta, gresie, sticla, doze electrice. La noi gasesti la un pret mic orice carota diamantata de 10-41, 40-62, 110, 120, 160, 160-600 mm, magazin in Bucuresti si livrare rapida nationala.

Carota diamantata gaurire beton

 • TORNADOR

  Carote pentru beton armat. Ø10 - 41 mm

 • SHARKOR

  Carote pentru beton armat. Ø41 - 600 mm.

 • ASFALT

  Carote diamantate pentru asfalt. Ø51 - 199 mm.

 • SPECIALE

  In aceasta categorie, veti descoperi carote diamantate pentru ceramica, doze electrice si caramida. Alegeti produsele care va vor ajuta sa duceti la bun sfarsit proiectul dumneavoastra. Din oferta noastra fac parte produse precum trusa carote ceramica, adaptor bormasina pentru carote de doze, si carote pentru doze.

 • ACCESORII CAROTARE

  Daca sunteti in cautarea unor accesorii pentru carotare, ati ajuns in locul potrivit. In oferta noastra veti gasi diverse produse de care aveti nevoie, precum pompe de apa presurizate, adaptoare masini de carotat, prelungitoare carote si piulite expandabile.

 • ECO SPEED

  Acum aveti posibilitatea sa va imbunatatiti mediul de lucru, utilizand produse eco-speed. Acestea sunt carote diamantate, special concepute pentru a fi utilizate pentru beton si materiale abrazive. Produsele eco-speed sunt optimizate pentru viteza marita, si sunt ideale pentru beton si beton slab armat. Ø41 - Ø 250mm.


Disc-Beton.ro 2017. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | ANPC Navigati versiunea mobila
Solutie ecommerce oferita de Plum Media