Discuri diamantate

Discuri diamantate taiere beton la un pret mic marca Carbodiam, discuri cu segmenti diamantati adaptate pentru orice tip de lucrare de taiere sau slefuire, Puteti taia sau slefui usor materiale ca beton armat, asfalt, ceramica, piatra naturala, marmura, mozaic, granit, gresie portelanata, alte materiale. Livrare rapida nationala iar in Bucuresti puteti opta pentru a ridica produsele direct din magazin.

Disc diamantat de taiere

 • DISCURI BETON

  Sunteti in cautarea celor mai bune discuri beton pentru taiere, decupaje, gaurire sau carotare? La noi, veti gasi diverse discuri beton, pentru a putea realiza o lucrare de calitate. Va oferim discuri pentru beton armat, beton simplu, sau beton proaspat. Discurile de beton sunt compatibile cu diverse masini de taiat electrice sau cu motor termic, dar si alte tipuri de masini de taiat. Magazin in Bucuresti.

 • DISCURI ASFALT

  Pentru o taiere sigura si precisa a asfaltului, va oferim o gama de discuri asfalt. In functie de necesitatile dumneavoastra, veti gasi in oferta noastra discuri standard asfalt si discuri premium asfalt. Acestea va ofera un nivel maxim de siguranta in timpul utilizarii, precum si o taiere fara vibratii, pentru o taiere de precizie.

 • DISCURI CERAMICA

  Obtineti o taietura rapida, fina si uniforma a placilor de faianta, ceramica, gresie si gresie portelanata, cu discurile pentru ceramica. In gama noastra, veti gasi diverse discuri ceramica, de diverse modele, inclusiv discuri standard ceramica si discuri premium ceramica.

 • DISCURI PIATRA NATURALA

  Pentru taierea in piatra naturala, veti avea nevoie de discuri diamantate profesionale, pentru a va asigura ca obtineti un rezultat impecabil. In colectia noastra, veti gasi discuri pentru taiere in piatra naturala, precum marmura, granit, piatra albastra Belgiana si altele asemenea.

 • DISCURI SLEFUIRE

  Obtineti o finisare impecabila a proiectului dumneavoastra, cu ajutorul discurilor pentru slefuire. Aceste discuti sunt create special pentru suprafete fine. Design-ul lor este menit sa asigure precizie si eficienta maxima, precum si un mediu de lucru lipsit de vibratii.

 • DISCURI SPECIALE

  Va punem la dispozitie o varietate de discuri speciale, pe sa le folositi pentru proiectele dumneavoastra. Alegeti modelul potrivit necesitatilor, dintre discuri precum discuri premium speciale pentru beton, discuri premium caramida dura, discuri beton speciale, discuri premium taiat canale, discuri premium fibra de sticla, discuri premium universale si multe altele.


Disc-Beton.ro 2017. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | ANPC Navigati versiunea mobila
Solutie ecommerce oferita de Plum Media