DISCURI BETON

Sunteti in cautarea celor mai bune discuri beton pentru taiere, decupaje, gaurire sau carotare? La noi, veti gasi diverse discuri beton, pentru a putea realiza o lucrare de calitate. Va oferim discuri pentru beton armat, beton simplu, sau beton proaspat. Discurile de beton sunt compatibile cu diverse masini de taiat electrice sau cu motor termic, dar si alte tipuri de masini de taiat. Magazin in Bucuresti.

Disc taiere beton

  • DISCURI BETON ARMAT

    Pentru necesitatile dumneavoastra de taiere a betonului armat, veti avea nevoie de discuri de taiat beton armat. La noi, gasiti diverse modele, precum discuri standard beton armat sau discuri premium beton armat. Discurile pentru beton armat sunt compatibile cu masini de taiat electrice sau cu motor termic, masini de tip Flex, masini de taiat cu banc, masini de taiat pardoseala si motodebitatoare. Avem magazin in Bucuresti.

  • DISCURI BETON SIMPLU

    Va oferim o gama variata de discuri beton simplu, pentru ca dumneavoastra sa reusiti sa va desfasurati activitatea intr-un mod cat mai calitativ si usor posibil. Aveti la dispozitie o diversitate de discuri de taiat beton nearmat sau slab armat. In aceasta colectie, veti gasi discuri speciale beton, discuri standard beton universal, discuri premium pentru mix beton, precum si diverse alte modele de discuri pentru beton

  • DISCURI BETON PROASPAT

    Cu discurile pentru beton proaspat, puteti cu usurinta sa taiati betonul proaspat, cu 6 pana la 24 de ore vechime. Aceste discuri pentru beton proaspat sunt compatibile cu masini de taiat pardoseala cu motor termic. Va oferim discuri standard beton si discuri premium beton.


Disc-Beton.ro 2017. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | ANPC Navigati versiunea mobila
Solutie ecommerce oferita de Plum Media